06_2024_LP-slider_1920x450_sikkens

20% KORTING OP SIKKENS BUITENVERF

 

Vraag naar de voorwaarden

BESCHERM JE HUIS IN STIJL: 
LAAT JE HUIS STRALEN MET ONZE BUITENVERF! 

Geef jouw huis een frisse uitstraling en bescherm met het juiste onderhoud. Regelmatig een nieuwe verflaag aanbrengen op de buitenkant van je woning is essentieel om houtrot te voorkomen en weersinvloeden te trotseren.

Twijfel je nog over welke verf het meest geschikt is voor jouw huis? Geen zorgen! Bij Voor Verf & Wonen staan onze experts klaar om je te adviseren. En als je nu langskomt, profiteer je tot en met 18 mei 2024 van een speciale aanbieding: 20% korting op buitenverf! Mis deze kans niet om jouw huis te beschermen en tegelijkertijd te besparen. Informeer in de winkel naar de voorwaarden.

GOED ONDERHOUD
BEGINT BIJ ALABASTINE

Naast goede verf, is goed onderhoud net zo belangrijk. Alabastine Grote Gaten Vuller is een ideaal product voor binnen én buiten. Je vult er moeiteloos gaten mee tot wel 10 cm diep. Eenmaal aangebracht, zakt Alabastine Grote Gaten Vuller niet uit, ook geschikt coor verticale- en plafondreparaties. Zo ben je verzekerd van een goed eindresultaat. Wij adviseren je graag over de juiste onderhoudsproducten voor jouw woning!

We heten je welkom
Bij van Asselen voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?