06_2022_LP-slider_1920x600_sigma

een nieuw exterieur 
met een goede buitenlak

Natuurlijk wil je dat je interieur er fantastisch uitziet, maar hetzelfde geldt voor het exterieur van je woning. Door het houtwerk goed af te werken met een buitenlak vookom je aantasting van het hout door de weersomstandigheden en UV-straling.

Op deze manier krijgt houtrot minder kans. Wil je een zijdeglans of hoogglans lak? Wil je een dekkende of transparante afwerking? Bij Voor Verf & Wonen voorzien we je graag van passend advies. Daarbij profiteer je nu van 20% korting op diverse buitenlakken. Kom snel naar de winkel en vraag naar de voorwaarden.

 

 

Goed ONderhoud
begint bij alabastine

Naast een goede buitenlak, zijn goede onderhoudsproducten net zo belangrijk. Alabastine heeft verschillende producten om hout te repareren zodat je met een gerust hart kan gaan lakken.

Met de Alabastine Houtrot Reparatieset heb je alles wat nodig is voor een perfecte en duurzame reparatie van hout dat is beschadigd door houtrot. Kom langs in de winkel en laat je adviseren.

We heten je welkom
Bij van Asselen voor Verf & Wonen

We hebben je nog veel meer te bieden. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat voor jouw volledige interieur. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
van Asselen voor Verf & Wonen
Herenweg 132|3645 DT Vinkeveen
Telefoon 0297-261218|E-mail info@vanasselen.nl
Maandag10.00 - 18.00
Dinsdag08.30 - 18.00
Woensdag08.30 - 18.00
Donderdag08.30 - 18.00
Vrijdag08.30 - 18.00
Zaterdag08.30 - 16.00
Routebeschrijving