01_2023_LP-slider_1920x600_sigma_30procent

EEN NIEUW INTERIEUR
EXPERIMENTEER MET KLEUR

Vind jij het leuk om je muren elk jaar te veranderen met de nieuwste trendkleuren? Dit zijn de kleurtrends van dit jaar. Lichte natuurlijke tinten zoals zacht groen, okergeel of neutrale tinten. Zoek je een elegante of een koele tint? Dan is rustiek blauw of smaragdgroen dè kleur. Snak je naar een natuurlijke uitstraling in huis waarmee je het bos, strand en zee nabootst? Kies dan voor een groen- grijstint. Heb je geen idee welke kleur bij je past? Kom dan bij Voor Verf & Wonen langs voor inspiratie en advies. Én profiteer van 2 t/m 14 januari 2023 van 20% korting op binnenverf. Vraag naar de voorwaarden.

EEN VLEK OP DE MUUR?
3 TIPS OM JE MUUR SCHOON TE MAKEN

1. Wacht niet te lang. Als de verf nat is, hoef je alleen maar te deppen om de spetters weg te halen. Is het ingedroogd, gebruik dan wat thinner. Helpt dit niet dan zul je de spetters moeten oververven met dezelfde kleur.
2. Vingerafdrukken van kindjes zijn zo gemaakt. Neem een vochtig wegwerpschoonmaakdoekje zonder bleekmiddel. Test eerst een stukje muur zonder vlek. Geeft de muur niet af dan kun je de vlek met het doekje verwijderen.
3. Vetvlekken ga je zo te lijf. Leng een beetje ammoniak aan met warm water en doe dit op een doekje. Lukt dit niet dan zit er niets anders op de vlek over te schilderen met afwasbare verf.

We heten je welkom
Bij van Asselen voor Verf & Wonen

We hebben je nog veel meer te bieden. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat voor jouw volledige interieur. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
van Asselen voor Verf & Wonen
Herenweg 132|3645 DT Vinkeveen
Telefoon 0297-261218|E-mail info@vanasselen.nl
Maandag10.00 - 18.00
Dinsdag08.30 - 18.00
Woensdag08.30 - 18.00
Donderdag08.30 - 18.00
Vrijdag08.30 - 18.00
Zaterdag08.30 - 16.00
Interieur advies nodig ? Maak een afspraak met onze styliste
Routebeschrijving